top of page

BOENDE & STUGOR

Varmt Välkomna till Tempelgården, naturen, den vackra utsikten och lugnet! 

Här följer lite information vad som gäller och hur det fungerar om du vill övernatta på Tempelgården. 

Sänglinne & Badlakan: Tempelgården har 7 st. gammeldags enkla stugor i vandrarhems standard, med det menas att

det inte ingår bäddlinne och handduk. Vill du inte ta med dej eget så finns möjligheten att hyra av Tempelgården.

Ett set innehåller följande: påslakan, lakan, örngott, badhanduk samt handduk och kostar 175kr per person. 

 

Städning: Vandrahems standard innebär också att man städar stugan efter sej själv. Möjliget finns att köpa städning om man inte har möjlighet att städa själv. Priserna på städning varierar efter stuga och står under varje stuga nedan. Detsamma gäller frukost, det ingår inte i stughyrans pris.

 

Frukost: Möjlighet finns att köpa frukost. Mellan kl 8.00-10.00 varje morgon serveras en frukostbuffe av ekologiska råvaror, allt för vår miljö och er hälsa. Det finns alternativ för vegetarianer och veganer. Frukostbuffen bokas och betalas senast vid ankomst. Tala om för oss om du har allergi när du bokar frukost. Priset är 110kr / person. Under 12 år 60kr. Under 3 år 30kr.

Toalett, Badrum & Kök: Stugorna är gammeldags och saknar därför toalett och kök. Förutom stugan Kolla Pella Stöva som både har toalett och ett litet kök. Stugan Loftstugan har ett litet kök. På området har vi ett Servicehus med 3 st. fräscha badrum innehållande dusch och toalett. I Servicehuset finns också ett litet kök med kylskåp, diskbänk, och spis med ugn. Där finner ni också städutrustning som kan användas för att städa i stugorna.

Längst ner på denna sida finns mer information och bilder från Servicehuset.

Mat & Restauranger: De flesta som kommer till oss brukar äta middag på någon av de fina restauranger som finns på ön. Mellan kl. 11.00 -17.00 har vårat Café öppet där ni också finner receptionen. Cafét serverar glass, bakverk och smörgåsar. Det finns även en COOP butik med generösa öppettider under sommaren. Vi har även ett antal kolgrillar att låna om ni önskar grilla. Om du inte har med dig egen kol finns det kol att köpa i COOP på ön. 

Bil & Parkering: Vi vill värna om den unika miljön på Tempelgården och vill därför inte ha biltrafik på området.

Naturligtvis kan du köra in bilen för att packa i och ur dina väskor. Du kan parkera gratis alldeles utanför entrén till gården.

Där finns också en elbilsladdare (11kW), kostnad beroende på spotpriset på elmarknaden.  Minpris 30 kr/tim.
OBS! ta med egen laddkabel.

 

Aktiviteter, Lek & Spel: Som stuggäst hos oss har du fri tillgång till området och betalar naturligtvis inget inträde till konsthallen (Templet). Ytorna på gården är stora för barn med mycket spring i benen.

Det finns 2st frisbee korgar, badmintonnät och uteleksaker att låna som roar både stora och små.

Cykeluthyrning: För närvarande har vi några vuxen cyklar och junior cyklar att hyra ut till våra gäster.

Priset är 150 kr för 1 dag, 2 dagar 250kr, 3 dagar 350kr o.s.v.

OBS. Cyklarna måste förbokas för att vara garanterad en cykel. Boka på; info@tempelgarden.com

In & Utcheckning: Incheckning från 15:00, utcheckningstid 11:00. Vi rekommenderar att ni bokar tid på färjan både till och från Visingsö om ni kommer med bil. Ni når bokningen på Tel: 036-103770 och tidtabell & priser hittar ni på deras hemsida ( klicka här ).

Avbokning: Vid avbokning senare än 24 timmar innan ankomst debiteras fullt pris.

Gratis avbokning 24 timmar innan ankomst (kl. 15.00) gäller 1-2 stugor.

Vid avbokning av 3-4 stugor gäller 3 dygn innan ankomst.

Vid avbokning av 5-7 stugor gäller 7 dygn innan ankomst.

Hos oss kan du använda betalkort.

Hundar på Tempelgården: På Tempelgården välkomnar vi hundar som är rumsrena, lugna och som tycker om andra hundar och människor. Städningen är extra noga för husse och matte efteråt eftersom vi vill att alla skall kunna bo på Tempelgården. Om man inte kan eller vill städa efter sig finns möjlighet att köpa städning. Vi tar dubbelt städpris vid djurstädning.

Vänligen observera: Rökning i stugorna samt på området är förbjudet. Designerad rökplats finns vid parkeringen.

KOLLA-PELLA

Stor fyrabäddsstuga med stort helkaklat badrum och tvättmaskin.

Braskamin och kök med matplats. Stugans sovrum har en ordinarie dubbelsäng, 160 cm bred, våningssäng, samt en liten barnsäng. Till samtliga sängplatser finns kuddar och täcken, observera: sänglinne & handduk ingår ej. Stugan har en glasveranda med sittmöbel. Köket är utrustat med kylskåp, spisplattor, porslin, glas, bestick, kokkärl, kaffebryggare, vattenkokare och mikrovågsugn, (Obs ej vanlig ugn). Utanför stugan finns utemöbler för stuggästerna.

Klicka på bilden för att se fler bilder.

 

Pris 1680:- per natt  ( Tillval: Städning 700:- )

KÄRLEKEN

Stor stuga med två sovrum. En dubbelsäng 140cm, en enkelsäng 105cm bred i ena rummet . I det andra rummet finns två 90 cm breda sängar samt en barnsäng 130 x 80 cm. Till samtliga sängplatser finns kuddar och täcken, observera sänglinne & handduk ingår ej. Stugan har även ett mindre uterum med bord och stolar. I det intilliggande servicehuset finns dusch och toalett.  Utanför stugan finns en större veranda med utemöbler för stuggästerna. 

Klicka på bilden för att se fler bilder.

 

Pris 1350:- per natt  ( Tillval: Städning 500:- )

LOFTSTUGAN

 

Sexbäddstuga i två våningar med enkelt pentry, köksbord och allrum med soffa. Fyra ordinarie enkelsängar på övre plan samt en 140 cm bred dubbelsäng på nedre plan. Till samtliga sängplatser finns kuddar och täcken, observera sänglinne och handduk ingår ej. Observera att takhöjden är låg på nedre plan ca 180 cm. Pentryt är utrustat med kylskåp, liten spis med ugn, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, porslin, glas & bestick. I det intillliggande servicehuset finns dusch och toalett. Utanför stugan finns utemöbler.

Klicka på bilden för att se fler bilder.

Pris 1250:- per natt  ( Tillval: Städning 500:- )

KAPELLSTUGAN

 

En liten vitkalkad två personers stuga med två 105 cm breda enkelsängar.

Ett litet bord & två stolar, ett förvaringsskåp. En liten soffdel med förvaringsmöjligheter. Till samtliga sängplatser finns kuddar och täcken, observera sänglinne och handduk ingår ej. I det närliggande servicehuset finns dusch, toalett och kök. Utanför stugan finns utemöbler för stuggästerna.

Klicka på bilden för att se fler bilder.

 

Pris 850:- per natt  ( Tillval: Städning 230:- )

LOTUSSTUGAN

 

Stuga med dubbelsäng,140 cm bred. Till sängplatsen finns kuddar och täcken,

observera sänglinne & handduk ingår ejI det intillliggande servicehuset finns dusch, toalett och kök. Utanför stugan finns utemöbler för stuggästerna.

Klicka på bilden för att se fler bilder.

Pris 850:- per natt  ( Tillval: Städning 250:- )

GARAGET

 

Tvåbäddsstuga med två enkelsängar, ett litet bord med två tillhörande stolar. 

Till samtliga sängplatser finns kuddar och täcken, observera sänglinne & handduk ingår ej. I det intillliggande servicehuset finns dusch, toalett & kök.

Klicka på bilden för att se fler bilder.

 

Pris 600:- per natt  ( Tillval: Städning 200:- )

STALLET

 

Tvåbäddsstuga med två enkelsängar, ett litet bord med två tillhörande stolar. 

Till samtliga sängplatser finns kuddar och täcken, observera sänglinne & handduk ingår ej. I det intillliggande servicehuset finns dusch, toalett & kök.

Klicka på bilden för att se fler bilder.

Pris 600:- per natt  ( Tillval: Städning 200:- )

SERVICEHUSET

 

I servicehuset finns dusch, toalett, skötbord och en köksdel med kylskåp, spis & ugn. I köket hittar ni kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, porslin, glas, bestick och kokkärl. 

Utanför stugan finns utemöbler för stuggästerna.

Klicka på bilden för att se fler bilder.

bottom of page